El perquè de tot plegat

Aquest blog és un recull de frases que al meu entendre tenen un alt contingut de saviesa. Son frases del dia a dia, que sovint escoltem, però al cap d'un any ja no recordem. Així doncs a nivell de recordatori personal i per compartir amb qui pugui interessar: Bocins de saviesa.

dilluns, 5 de gener del 2009

La prova més evident de que hi ha vida extraterrestre, és que ningú ha intentat contactar amb nosaltres

2 comentaris:

  1. Aquí a París és coneguda com "Le jour que la Terre s'arreterà" és la "nova" película de Keanu Reeves, així la coneix la gent, de fet, és una revisió d'un clàsic que ve d'una novel·la dels anys 50, la temàtica és la mateixa d'aquell llibre que per mi encara segueix tenint un significat especial, "El Cálculo de Diós". Ens venen a veure i ens avisen. Cel·lebro, de veres, que pugui seguir-te una mica d'aquesta manera; cada dia em dona la sensació que més tinc per apendre de tu, i això, és boníssim, tinc que començar a apendre a sentir menys i pensar més. Una abraçada

    ResponElimina
  2. Bones Marc!!!

    La veritat és que tenia ganes de tornar al tema blog des de fa temps però m'ha costat una mica tornar a trobar una temàtica que m'inspirés, i basat en blog d'en Leopoldo Abadia (totalment per la seva pròpia memòria) s'em va acudir la idea.

    Tots tenim d'aprendre de tots, però això ultim de sentir... deixa'm dir-te que no hi estic d'acord, sentir i pensar no s'exclouen ni molt menys, diexa'm respondre't amb una frase d'una persona que en aquest tema em dona mil voltes:

    La acción parece seguir al sentimiento, pero en realidad la acción y el sentimiento van juntos; y si se regula la acción, que está bajo el control más directo de la voluntad, podemos regular el sentimiento, que no lo está.

    De esta manera, el camino voluntario y soberano hacía la alegría, sí perdemos la alegría, consiste en proceder con alegría, actuar y hablar con alegría, como si esa alegría estuviera ya con nosotros...
    WILLIAM JAMES

    Penso... Què vull? - Sento i penso que vull ser feliç... Problema... hi ha una escala de felicitat? No... dues possibilitats..

    1.Reflexionar sobre l'escala de felicitat, mesclar-ho amb sentiments,...
    2.Actuar com creus que voldries ser per ser feliç, i amb el temps seràs feliç, perquè les accions seran el que perpetuaran i crearan el teu sentiment de demà.

    Per cert... tot el que he dit no són afirmacions absolutes, sinó que són les meves afirmacions, perquè tal i com diu la perimera frase d'aquest blog... "La realitat no existeix, només existeix la nostra realitat".

    Ens escrivim,

    Edu

    ResponElimina